Wollongong

Jelenlegi hely

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulóján a wollongongi székesegyházban ünnepi szentmise lesz, 2015. október 27-én, kedden délután 3.00 órai kezdettel.

Szeretettel várjuk a magyar közösség tagjait.

 

A Magyar Katolikus Közösség 2014. november 8-án tartandó gyűlésén a leendő vezetők bemutatása (a gyűlés 1.00 órakor a kezdődik a Szent Erzsébet Otthon kápolnájában).
A jelölteket részletesen bemutató dokumentum a hír címére kattintva érhető el.

 

Szent István király ünnepe alkalmából szentmise lesz Wollongongban, Figtreeben, a horvátok templomában, augusztus 30-án, szombaton, du 3.30-kor. Az alkalomra mindenkit szeretettel várunk!

 

A katolikus ebédre, az azt követő kultúrális programra, valamint a szabályzatokról történő szavazásra való felhvívás itt olvasható.

 

Wollongongi magyarok előtt nagy - nagy tisztelettel, mélyen meghajtom a fejemet! Ausztrália ebbe a tengerparti gyárvárosába az ötvenes években telepedtek le közel háromszázan Kárpát-medencéből. Saját bevallásuk szerint mindannyian a helybeli acélművekben dolgoztak, mindannyian kétkezi munkát végeztek, nem volt köztük senki aki felső oktatástvégzett volna!! Az évek alatt egy igazi nagycsaláddá formálódtak, összeszoktak, és ma is minden szombaton szeretettel összegyűlnek 50-80-an mikor mennyien!

 

Március 15-e alkalmából szentmise lesz Wollongongban (a Horvátok templomában, Figtree) március 16-án, vasárnap du. 4.00 órai kezdettel. Honfitársainkat szeretettel várjuk.

 

készítette: Drupler Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.
grafikai tervezés: InnovArt